Nieuws

Di 13 februari 2018

Snijders brengt single uit

Snijders brengt single uit

Ronald Snijders heeft zijn eerste plaat uitgebracht. ‘Ik Hou Van Een Hert’ en ‘Het Gebouw’, twee liedjes uit zijn theaterprogramma WELKE SHOW, heeft Snijders met een bigband in de studio opnieuw opgenomen en zijn vanaf dit moment als digitale hitsingle verkrijgbaar. Snijders: ‘Er werd mij na de show voortdurend gevraagd: komt jullie muziek nog beschikbaar voor normale mensen zoals wij? Wanneer gaan jullie de studio in? Dus dat hebben we gedaan.’  Muziekkenners noemen zijn debuut ‘misschien wel de belangrijkste plaat van Snijders tot dusver’.

‘Ik Hou Van Een Hert’ gaat letterlijk en figuurlijk over het ongerijmde: ‘Dat is in de kern waar absurdisme wat mij betreft op neerkomt’, aldus Snijders, ‘Het is eigenlijk een soort samenvatting van mijn werk’.
De muzikanten die in WELKE SHOW spelen, toetsenist Erik Verwey en drummer Bram Knol, hebben de opnames gemaakt. Snijders schreef zelf de liedjes. Rendall Heye en Coen Witteveen (de blazers van Typhoon), bassist Camiel Jansen en gitarist Pepijn van Dorst spelen ook mee op de plaat.     

‘Ik Hou Van Een Hert’ en ‘Het Gebouw’ zijn te vinden op Spotify en I-tunes. 

Download Ik hou van hert hier op iTunes.

of luister op Spotify.

Download Het Gebouw hier op iTunes.

of luister op Spotify.


Ik hou van een hert / Het gebouw Cover Singlehallo

Contact met normale mensen

Voor boekingen van Ronald Snijders kunt u contact opnemen met Kobra Theaterproducties, tel: 020-6164004 of mail Yvette: Yvette@kobratheater.nl.

Pers: Kim@kobratheater.nl

Voor vragen en suggesties, of het bestellen van de dvd van Verkeerde Benen of een gesigneerd boek met persoonlijke boodschap kunt u hier contact opnemen met Ronald Snijders zelf als mens. U krijgt snel antwoord.
Links

De Normale Mensen Winkel  Koop hier alles meteen bij Ronald Snijders zelve

Normale Mensen op YouTube
Filmpjes van Binnenland 1 TV, De Staat van Verwarring, verknipte video's, Snijders live en andere bewegende beelden van normale mensen.

Ronald Snijders op Spotify  Luister zelf maar

Ronald Snijders op Instagram Online diashow

Normale Mensen op X 

Normale Mensen op Facebook
Het normale mensen genootschap van Facebook o.l.v. Ronald Snijders
© by Ronald Snijders

Webdesign by Studio Odilo Girod,
hosting & CMS by BlogBird