Nieuws

Di 20 november 2018

Twee premières: op televisie èn in het theater

Twee premières: op televisie èn in het theater

Zondag 16 december 2018 is de voorstelling WELKE SHOW van Ronald Snijders voor het eerst te zien op televisie. Donderdag 10 januari 2019 gaat zijn nieuwe theaterprogramma Groot Succes 2 in première in De Kleine Komedie.


Ronald Snijders op televisie
WELKE SHOW (★★★★ Volkskrant ) werd genomineerd voor de Poelifinario, de prijs voor het meest indrukwekkende cabaretprogramma van het seizoen en is zondag 16 december om 

22.40 uur te zien op NPO3 in een compilatie van 60 minuten. WELKE SHOW is een ode aan Toon Hermans, die een dag later, 17 december, 102 zou zijn geworden als de beste man nog in leven zou zijn geweest. Dit is helaas niet het geval. Afijn.

In WELKE SHOW vervreemdt Ronald Snijders zijn publiek op geheel eigen wijze met grappen, liedjes, normale anekdotes, nieuwe woorden en opmerkelijke invallen. Hij wordt daarbij begeleid door een maar liefst tweekoppige Big Band. Ook leest hij voor uit eigen werk.

Ronald Snijders in het theater
Terwijl WELKE SHOW op televisie wordt vertoond, staat Nederland aan de vooravond van de première van een nieuw theaterprogramma van Ronald Snijders, Groot Succes 2. Groot Succes 2 is de opvolger van Groot Succes, welke show van Snijders nog niet in de theaters te zien is geweest. Verwacht wederom onverwachte taalgrappen, nieuwe woorden en niet te plaatsen gedachtekronkels. Op het ogenblik speelt Snijders try-outs van dit programma. Rondom de première speelt hij maar liefst vijf keer in De Kleine Komedie te Amsterdam.


Ronald Snijders, foto: Bob Bronshoff



hallo

Contact met normale mensen

Voor boekingen van Ronald Snijders kunt u contact opnemen met Kobra Theaterproducties, tel: 020-6164004 of mail Yvette: Yvette@kobratheater.nl.

Pers: Kim@kobratheater.nl

Voor vragen en suggesties, of het bestellen van de dvd van Verkeerde Benen of een gesigneerd boek met persoonlijke boodschap kunt u hier contact opnemen met Ronald Snijders zelf als mens. U krijgt snel antwoord.








Links

De Normale Mensen Winkel  Koop hier alles meteen bij Ronald Snijders zelve

Normale Mensen op YouTube
Filmpjes van Binnenland 1 TV, De Staat van Verwarring, verknipte video's, Snijders live en andere bewegende beelden van normale mensen.

Ronald Snijders op Spotify  Luister zelf maar

Ronald Snijders op Instagram Online diashow

Normale Mensen op X 

Normale Mensen op Facebook
Het normale mensen genootschap van Facebook o.l.v. Ronald Snijders




© by Ronald Snijders

Webdesign by Studio Odilo Girod,
hosting & CMS by BlogBird